Pentru a asigura o funcționare îndelungată și fără probleme a echipamentelor, producătorii recomandă o revizie la toate echipamentele aflate în exploatare de mai mult de 2 ani. Chiar dacă exploatarea se face în condiții ideale, limitele tehnologice impun înlocuirea periodică a unor componente care sunt afectate de timp, cum ar fi ventilatoarele, condensatorii electrolitici și altele. De asemenea pentru funcționarea în parametri optimi sunt necesare actualizări de firmware/software precum și calibrări periodice ale echipamentelor.

 

În calitate de centru autorizat de service al firmei canadiene Alpha Technologies și al altor firme pe care le reprezentăm, deținem competențele necesare pentru a efectua reparații de orice complexitate, revizii tehnice precum și lucrări de mentenanță la echipamentele aflate în portofoliul firmei. Punem la dispoziția tuturor utilizatorilor de echipamente din portofoliul nostru curent și trecut programe de mentenanță preventivă precum și revizii tehnice.

 

Avantaje
  • Siguranţa exploatării. Șansele de apariție a unei disfuncționalități la un echipament care a fost verificat sunt extrem de reduse. Toate reviziile beneficiază de o garanție de 12 luni, cu posibilitate de extindere până la 60 luni.
  • Rezolvare rapidă. În majoritatea cazurilor revizia tehnică se realizează în maxim 48 de ore de la recepţionarea în service. La nevoie asigurăm gratuit module la schimb pe perioada reviziei.
  • Optimizare costuri. O revizie costă mult mai puțin decât o reparație. Un echipament care se defectează și trebuie reparat de urgență generează costuri care se pot apropia în unele cazuri de costul unui echipament nou. La aceste costuri se adaugă și pagubele colaterale pe care le generează prin nefuncționarea sa. Costurile reviziei sunt fixe, în funcție de tipul echipamentului.
  • Extinderea duratei de exploatare. Un echipament bine întreținut poate funcționa teoretic zeci de ani.
  • Protejarea bateriilor din sistem, care se distrug prin sulfatare dacă stau prea mult timp descărcate sau nu se încarcă conform specificaţiilor.

 

Contactați dispeceratul de service pentru a programa o revizie tehnică la echipamentele dvs. . Alternativ puteți completa formularul de service. Veți fi contactat în timpul cel mai scurt pentru stabilirea detaliilor.