Soluții de electroalimentare pentru controlul traficului și securitate

Cu peste 40 ani de experienţă în domeniul producției de echipamente de electroalimentare pentru aplicaţii outdoor şi milioane de soluţii instalate în toată lumea, Alpha Technologies este liderul global recunoscut al acestei pieţe. Seria de surse neîntreruptibile pentru aplicaţii de exterior sunt extrem de robuste, fiind proiectate să funcţioneze în cele mai extreme condiţii de mediu, de la ger extrem şi umezeală excesivă până la condiţii de deşert. Oferta noastră conţine atât  sisteme personalizate la cheie cât şi componente pentru integrarea în cabinetele de echipamente ale beneficiarului.

  • UPS-uri outdoor proiectate pentru aplicații de trafic și ITS. Funcţiile specifice și automatizările integrate nativ simplifică exploatarea și protejează eficient echipamentele de control al traficului, reducând necesitatea intervenţiilor pe teren în cazul apariţiei unor avarii.
  • UPS-uri outdoor ultracompacte pentru camere de supraveghere
  • UPS-uri cu dublă conversie pentru dispecerat
  • Acumulatori gel

Pentru mai multe detalii puteti consulta pliantele pentru aplicații din domeniul traficului , respectiv al securității

Cabinete standard

Cabinetele standard se fabrică într-o varietate foarte largă de dimensiuni. Pentru fiecare combinație dimensiune acumulator - număr de acumulatori sunt disponibile mai multe tipodimensiuni, astfel încât beneficiarul să poată alege varianta optimă pentru spațiul disponibil.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete antiseismice

Cabinete cu design antiseismic, utilizate în centrale atomice, centre de date, clădiri publice, centrale electrice, substații de distribuție, etc. . Acumulatorii sunt imobilizați pe etajere și asigurați împotriva căderii. Cabinetul se fixeaza pe sol astfel încât să nu se miște în cazul unui seism.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete cu aer condiționat

Pentru aplicațiile critice în care este esențială siguranța în exploatare, cabinetele pot fi livrate echipate cu sistem propriu de aer condiționat. Acesta asigură funcționarea în parametri a bateriei prin păstrarea temperaturii în limitele optime. De asemenea asigură conservarea în timp a parametrilor bateriei.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete cu polițe mobile

În situațiile în care cabinetele de baterii sunt situate în încăperi de mici dimensiuni iar accesul este îngreunat, este indicată montarea acumulatorilor pe polițe mobile. Acestea permit accesul ușor la acumulatori pentru service și mentenanță.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete cu fereastră

Cabinetele de baterii echipate cu ferestre transparente permit vizionarea stării acumulatorilor și a aparatelor de monitorizare a acestora aflate în interiorul cabinetului, fără deschiderea ușii.
Caracteristici tehnice
Documente
Socluri cabinet

Toate cabinetele pot fi livrate cu sau fără soclu. Înălțimea este ajustabilă și există posibilitatea fixării de podea.
Caracteristici tehnice
Documente