Cu peste 35 ani de experienţă în domeniul electroalimentării pentru aplicaţii outdoor şi milioane de soluţii instalate în toată lumea, Alpha Technologies este liderul global recunoscut al acestei pieţe. Seria de surse neîntreruptibile pentru aplicaţii de exterior sunt extrem de robuste, fiind proiectate să funcţioneze în cele mai extreme condiţii de mediu, de la ger extrem şi umezeală excesivă până la condiţii de deşert.

Soluţiile de electroalimentare specializate pentru trafic şi ITS (Intelligent Transportation Systems) echipează în prezent mai mult de 20.000 intersecţii din toată lumea.

Pentru aplicaţiile din domeniul securităţii sunt disponibile UPS-uri outdoor compacte de mică putere şi autonomie mare destinate alimentării camerelor de supraveghere şi a sistemelor de control acces. Datorită fiabilităţii şi funcţiilor oferite, UPS-urile Alpha au fost alese pentru alimentarea sistemelor de acces şi de supraveghere din locaţii de mare risc cum ar fi centrale nucleare şi aeroporturi majore.

Funcţiile speciale integrate în softul intern al acestor surse simplifică monitorizarea din dispecerat a alarmelor şi parametrilor de funcţionare, reducând necesitatea intervenţiilor pe teren în cazul apariţiei unor avarii. Echipamentele de alimentare neîntreruptibilă destinate funcţionării în aer liber aflate în portofoliul Alphapower sunt singurele UPS-uri de pe piaţă la care partea electronică a fost special proiectată pentru acest gen de aplicaţii şi care îndeplinesc toate standardele specifice (şocuri, vibraţii, umezeală şi temperatură).


Oferta noastră conţine atât  sisteme la cheie cât şi componente pentru integrarea în cabinetele de echipamente ale beneficiarului.