Sisteme de electroalimentare pentru telecomunicații

Redresoarele de 48Vcc din portofoliu au la bază redresoarele din gama Cordex High Performance fabricate de unul dintre liderii mondiali, firma canadiană Alpha Technologies. Pe lângă randamentul ridicat, aceste redresoare pot debita puterea maximă la temperaturi de până la 55°C fără scăderea puterii. Astfel operatorii pot scădea OPEX prin reducerea cheltuielilor cu răcirea. Controlerul de sistem Cordex HP oferă flexibilitate în configurare, fiind capabil să comande atât redresoarele cât și restul de componente ale sistemului de electroalimentare: invertoare din seria TSI, LVD, generator, multiplexoare de șunt, sisteme de monitorizare a bateriilor, etc.

Pe lângă soluțiile de curent continuu, avem în portofoliu şi echipamente de electroalimentare destinate aplicaţiilor outdoor de mică şi medie putere.
Pentru centrele de colocare şi Data Center oferim sisteme de alimentare neîntreruptibilă (UPS-uri) de putere care pot funcţiona în configuraţii redundante.

 

  • Redresoare 48Vcc modulare cu putere scalabilă, cu module de 650W, 1.2kW, 2.4kW, 4kW
  • Invertoare compacte modulare sau monobloc, inclusiv modele cu timp de transfer zero
  • Sisteme UPS outdoor cu autonomie ridicată
  • UPS-uri indoor cu dublă conversie, monofazate sau trifazate
  • Baterii de acumulatori de mare capacitate
  • Stații de energie în orice configurație sau putere

 

Câteva exemple de proiecte pentru domeniul telecom furnizate "la cheie" se găsesc în secțiunea ReferințeCabinete standard

Cabinetele standard se fabrică într-o varietate foarte largă de dimensiuni. Pentru fiecare combinație dimensiune acumulator - număr de acumulatori sunt disponibile mai multe tipodimensiuni, astfel încât beneficiarul să poată alege varianta optimă pentru spațiul disponibil.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete antiseismice

Cabinete cu design antiseismic, utilizate în centrale atomice, centre de date, clădiri publice, centrale electrice, substații de distribuție, etc. . Acumulatorii sunt imobilizați pe etajere și asigurați împotriva căderii. Cabinetul se fixeaza pe sol astfel încât să nu se miște în cazul unui seism.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete cu aer condiționat

Pentru aplicațiile critice în care este esențială siguranța în exploatare, cabinetele pot fi livrate echipate cu sistem propriu de aer condiționat. Acesta asigură funcționarea în parametri a bateriei prin păstrarea temperaturii în limitele optime. De asemenea asigură conservarea în timp a parametrilor bateriei.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete cu polițe mobile

În situațiile în care cabinetele de baterii sunt situate în încăperi de mici dimensiuni iar accesul este îngreunat, este indicată montarea acumulatorilor pe polițe mobile. Acestea permit accesul ușor la acumulatori pentru service și mentenanță.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete cu fereastră

Cabinetele de baterii echipate cu ferestre transparente permit vizionarea stării acumulatorilor și a aparatelor de monitorizare a acestora aflate în interiorul cabinetului, fără deschiderea ușii.
Caracteristici tehnice
Documente
Socluri cabinet

Toate cabinetele pot fi livrate cu sau fără soclu. Înălțimea este ajustabilă și există posibilitatea fixării de podea.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete baterii cu rack 19"

Echiparea opțională cu șine verticale de rack permite montarea unor echipamente rackabile de 19" în cabinetul bateriei.
Caracteristici tehnice
Documente
Șină de montare echipamente

Echiparea opțională cu șine de montaj ajută la integrarea ușoară în cabinet a disjunctoarelor sau a altor echipamente electrice.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete baterii în culori personalizate

Pe lângă culorile standard, toate cabinetele se pot comanda într-o gamă largă de culori conform gamelor RAL sau NCS
Caracteristici tehnice
Documente