Soluții de electroalimentare pentru domeniul medical

Alimentarea cu energie electrică de calitate este critică pentru aparatele de uz medical. Fie că este vorba de aparate de laborator, aparate complexe de investigaţie sau săli de operație, este extrem de important ca tensiunea de alimentare a acestora să fie de calitate și să nu prezinte discontinuități sau abateri de nici un fel de la parametrii nominali. Acest deziderat se poate atinge doar alimentând aparatul prin intermediul unei surse neîntreruptibile cu dublă conversie. Astfel echipamentele medicale vor fi în permanență alimentate cu tensiune de calitate, indiferent de fluctuațiile sau întreruperile tensiunii de la rețea.

 

Pentru spitale şi clinici oferim UPS-uri trifazate cu dublă conversie care protejează întreaga clădire, asigurând funcţionarea fără întrerupere a tuturor consumatorilor. În cazul unei pene de tensiune de la rețeaua de utilități, UPS-ul asigură alimentarea pentru o perioadă limitată, funcție de capacitatea bateriei de acumulatori. Dacă pana de tensiune durează mai mult decât autonomia oferită de bateria UPS-ului, acesta comandă pornirea generatorului de urgență pentru a încărca bateriile. Nu este indicat ca generatorul să alimenteze direct consumatorii din clădire deoarece tensiunea furnizată de acesta este în general improprie alimentării echipamentelor mai sensibile. Este obligatorie prezența unui UPS trifazat între generator și rețeaua internă a clădirii, astfel încât consumatorii să nu fie afectați de nici un fel de perturbații.

 

Pentru aplicaţii critice cum ar fi sălile de operaţii oferim sisteme de electroalimentare redundantă, compuse din două sau mai multe UPS-uri care funcţionează în paralel, astfel încât în cazul defectării unuia din ele celălalt să preia consumatorii automat. Astfel se elimină riscul de a rămâne fără tensiune, indiferent de ce se întâmplă.

 

  • UPS-uri monofazate cu dublă conversie pentru protecția individuală a aparatelor medicale
  • UPS-uri trifazate pentru alimentarea de rezervă a clădirii, cu cuplare la generator
  • Sisteme redundante UPS

 

Toate sursele neîntreruptibile din portofoliul Alphapower pot fi echipate opțional cu baterii de acumulatori care să ofere o autonomie extinsă, adaptată aplicaţiei la care sunt folosite.Seria digitală MPC

Stabilizatoarele din această serie sunt destinate aplicațiilor pretențioase: echipamente de laborator, aparate de imagistică medicală, scanere de securitate, utilaje industriale CNC. Înglobând tehnologii precum AVR, PWM și circuite de putere tip IGBT, stabilizatoarele MPC oferă o performanță excepțională și asigură protecție pentru cele mai sensibile sarcini.

 

Variante disponibile: 75kVA, 100kVA, 120kVA, 200kVA, 300kVA, 400kVA, 500kVA

Caracteristici tehnice
  • Viteză de regularizare: 2000 V/secundă
  • Abatere maximă tensiune de ieșire: ±1%
  • Randament: >97%
  • Protecții ieșire: scurtcircuit, suprasarcină, supratemperatură, tensiune mică/mare
  • Bypass electronic automat
  • Pornire lentă pentru evitarea șocurilor
Documente