Oferim utilizatorilor industriali întreaga gamă de soluţii de electroalimentare. Fie că aveţi nevoie de o soluţie la cheie pentru o aplicaţie anume, fie că doriţi să modernizaţi sau să înlocuiţi doar o componentă, avem ceea ce vă trebuie: Redresori industriali pentru încărcarea bateriilor de acumulatori, staţii de energie de mare capacitate realizate pe bază de proiect personalizat, UPS-uri industriale de putere pentru protecţia şi alimentarea de rezervă a utilajelor, stabilizatoare de tensiune trifazate, etc. . Echipamentele din ofertă sunt de ultimă generaţie, oferind un grad ridicat de fiabilitate şi un randament ridicat, care aduce economii importante la nota de plată a energiei electrice.

Datorită densităţii mari de putere, amprenta la sol (spaţiul ocupat pe podea) al unui sistem de electroalimentare de la Alphapower este mult mai mică decât în cazul sistemelor de electroalimentare tradiţionale. Astfel este posibilă realizarea spre exemplu a unor sisteme tip rack cu baza 600 x 600 mm care să conţină 2-3 redresoare de 100A fiecare + un sistem invertor redundant. Exemple de sisteme personalizate realizate în decursul timpului se pot viziona aici .

Sistemele se realizează pe baza specificaţiilor clientului, iar pentru componente vă rugăm să alegeţi ce vă interesează din grupele de produse de mai jos.