Soluții de electroalimentare pentru furnizorii de utilități

Punem la dispoziția furnizorilor de utilități (curent, gaz, apă, energie termică) soluții personalizate pentru nevoile specifice ale acestora. Toate sistemele sunt modulare și redundante, maximizând fiabilitatea în timpul exploatării și evitarea situațiilor de criză datorate avariilor. Integrarea în SCADA și protocoalele moderne de comunicație implementate nativ permit utilizarea în orice configurație de sistem existentă.
Datorită densităţii mari de putere, amprenta la sol a unui sistem de electroalimentare Alphapower este mult mai mică decât în cazul echipamentelor de electroalimentare clasice. Spre exemplu este posibilă integrarea într-un singur rack cu baza 600 x 600 mm și înălțimea 2000 mm a 2-3 redresoare de 220Vcc/100A fiecare plus un invertor modular.

  • Stații complete de electroalimentare pentru substaţiile de înaltă şi medie tensiune
  • Redresoare modulare pentru încărcarea bateriilor de acumulatori
  • Invertoare modulare sau monobloc, monofazate sau trifazate
  • Invertoare heavy duty capabile să alimenteze sarcini inductive
  • Convertoare cc-cc
  • Baterii de acumulatori industriali de mare capacitate și durată lungă de viață

 

Câteva exemple de sisteme realizate în decursul timpului pentru frunizorii de utilități pot fi viziona în secțiunea Sisteme la cheie .Cabinete standard

Cabinetele standard se fabrică într-o varietate foarte largă de dimensiuni. Pentru fiecare combinație dimensiune acumulator - număr de acumulatori sunt disponibile mai multe tipodimensiuni, astfel încât beneficiarul să poată alege varianta optimă pentru spațiul disponibil.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete antiseismice

Cabinete cu design antiseismic, utilizate în centrale atomice, centre de date, clădiri publice, centrale electrice, substații de distribuție, etc. . Acumulatorii sunt imobilizați pe etajere și asigurați împotriva căderii. Cabinetul se fixeaza pe sol astfel încât să nu se miște în cazul unui seism.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete cu aer condiționat

Pentru aplicațiile critice în care este esențială siguranța în exploatare, cabinetele pot fi livrate echipate cu sistem propriu de aer condiționat. Acesta asigură funcționarea în parametri a bateriei prin păstrarea temperaturii în limitele optime. De asemenea asigură conservarea în timp a parametrilor bateriei.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete cu polițe mobile

În situațiile în care cabinetele de baterii sunt situate în încăperi de mici dimensiuni iar accesul este îngreunat, este indicată montarea acumulatorilor pe polițe mobile. Acestea permit accesul ușor la acumulatori pentru service și mentenanță.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete cu fereastră

Cabinetele de baterii echipate cu ferestre transparente permit vizionarea stării acumulatorilor și a aparatelor de monitorizare a acestora aflate în interiorul cabinetului, fără deschiderea ușii.
Caracteristici tehnice
Documente
Socluri cabinet

Toate cabinetele pot fi livrate cu sau fără soclu. Înălțimea este ajustabilă și există posibilitatea fixării de podea.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete baterii cu rack 19"

Echiparea opțională cu șine verticale de rack permite montarea unor echipamente rackabile de 19" în cabinetul bateriei.
Caracteristici tehnice
Documente
Șină de montare echipamente

Echiparea opțională cu șine de montaj ajută la integrarea ușoară în cabinet a disjunctoarelor sau a altor echipamente electrice.
Caracteristici tehnice
Documente
Cabinete baterii în culori personalizate

Pe lângă culorile standard, toate cabinetele se pot comanda într-o gamă largă de culori conform gamelor RAL sau NCS
Caracteristici tehnice
Documente