Când apare o disfuncţionalitate în alimentarea cu energie electrică, barierele de ieşire şi intrare din parcări nu mai funcţionează, generând haos şi nervi. Automatele de parcare nu mai funcţionează nici ele sau funcţionează doar pentru o scurtă perioadă de timp, cât ţine bateria din UPS-ul mic integrat (dacă există). În asemenea situaţii operatorul parcării are doar de pierdut.

 

Beneficiind de experienţa de peste 35 ani în domeniu a liderului mondial în domeniu, Alphapower oferă operatorilor de parcări din România sisteme de electroalimentare specializate, care garantează funcţionarea neîntreruptă a tuturor echipamentelor din parcare. Un sistem de acest tip are la bază un modul UPS extrem de robust care are implementate funcţionalităţi specifice acestui tip de aplicaţii şi este proiectat pentru funcţionarea în aer liber. Pe lângă sistemul solid de protecţie care protejează echipamentele de supratensiuni, acest modul dispune de un redresor de mare putere pentru încărcarea acumulatorilor. Astfel este posibilă echiparea sistemului cu o baterie de acumulatori care să poată asigură o autonomie de ordinul orelor, chiar în condiţii de funcţionare la maxim a parcării.


Echipamentele de alimentare neîntreruptibilă destinate funcţionării în aer liber aflate în portofoliul Alphapower sunt singurele UPS-uri de pe piaţă la care partea electronică a fost special proiectată pentru acest gen de aplicaţii şi care îndeplinesc toate standardele specifice (şocuri, vibraţii, umezeală şi temperatură). Spre deosebire de soluţiile artizanale de pe piaţă, aceste echipamente chiar funcţionează în parametri nominali în orice condiţii.

 

În general livrăm sistemele pentru parcări configurate după cerinţele aplicaţiei şi montate în cabinetul propriu, dar este posibilă şi livrarea pe componente ce pot fi instalate în dulapul de echipamente al beneficiarului. Pentru a viziona produsele vă rugăm să daţi click pe link-ul de mai jos.