Nefuncţionarea semafoarelor sau a echipamentelor de control a traficului datorată problemelor de alimentare cu energie electrică generează condiţii de accident, blocaje în trafic şi pierderi financiare. Aceste neajunsuri pot fi eliminate prin folosirea unui sistem de electroalimentare neîntreruptibilă specializat, capabil să funcţioneze în aer liber, asigurând o funcţionare continuă şi fără probleme a semafoarelor şi echipamentelor aferente indiferent de situaţie.

 

Cu peste 35 ani de experienţă în domeniul electroalimentării pentru aplicaţii outdoor şi milioane de soluţii instalate în toată lumea, Alpha Technologies este liderul global recunoscut al acestei pieţe. Seria de surse neîntreruptibile pentru aplicaţii de exterior sunt extrem de robuste, fiind proiectate să funcţioneze în cele mai extreme condiţii de mediu, de la ger extrem şi umezeală excesivă până la condiţii de deşert. Soluţiile specializate pentru trafic şi ITS (Intelligent Transportation Systems) echipează în prezent mai mult de 15.000 intersecţii din toată lumea.

 

 

Câteva din avantajele oferite de UPS-urile outdoor Alpha:

 • Autonomii ridicate (de ordinul orelor) la funcţionarea pe baterie
 • Sistemul special de regularizare a tensiunii (AVR) permite funcţionarea într-o plajă extinsă a tensiunii de reţea fără a trece sarcina pe alimentare din baterii
 • Durata de viaţă a acumulatorilor este prelungită datorită sistemului de încărcare cu compensare în funcţie de temperatură
 • Pot fi programate teste automate ale bateriei, cu generarea unei alerte în cazul în care acumulatorii trebuie schimbaţi
 • Este posibilă echiparea opţională cu încălzitor pentru acumulatori pentru prelungirea autonomiei iarna
 • Ceas de timp real cu schimbare automată a orei vară/iarnă
 • Jurnal intern pentru ultimele 100 evenimente, cu înregistrarea tipului evenimentului, datei şi orei exacte
 • Relee cu contacte libere de potenţial pentru semnalizare sau control şi intrări izolate optic, programabile independent

 

Exemple de aplicaţii specifice: A. Programarea unor acţiuni în funcţie de oră cum ar fi prelungirea autonomiei la funcţionarea pe baterii prin trecerea în regim de galben intermitent a semafoarelor doar în afara orelor de vârf B. Monitorizarea unor evenimente externe cum ar fi deschiderea uşii incintei. C. Iniţierea din dispecerat a unui test de baterie.

 

Echiparea cu interfaţă Ethernet permite monitorizarea din dispecerat a alarmelor şi parametrilor de funcţionare, inclusiv a autonomiei rămase în cazul unei pene de tensiune, precum şi notificări personalizate prin email. De asemenea este posibilă efectuarea de upgrade-uri software şi resetarea de la distanţă a echipamentelor de trafic dacă este cazul. Dacă apar probleme în conectivitatea IP cu echipamentul din teren, acestea sunt detectate automat şi rezolvate de softul intern.

 

Echipamentele de alimentare neîntreruptibilă destinate funcţionării în aer liber aflate în portofoliul Alphapower sunt singurele UPS-uri de pe piaţă la care partea electronică a fost special proiectată pentru acest gen de aplicaţii şi care îndeplinesc toate standardele specifice (şocuri, vibraţii, umezeală şi temperatură). Spre deosebire de soluţiile artizanale de pe piaţă, aceste echipamente chiar funcţionează în parametri nominali în orice condiţii.


Oferta noastră conţine sisteme la cheie sau componente pentru integrarea în cabinetele de echipamente ale beneficiarului. Pentru dispecerate oferim UPS-uri monofazate cu autonomie mare.

TRI Power X33 Mod HP2

TRI Power X33 Mod HP2 este un UPS modular aparţinând gamei High Performance. Caracteristicile definitorii ale acestui model sunt eficienţa energetică, modularitatea, scalabilitatea, durata lungă de viaţă, precum şi exploatarea şi depanarea facilă.

 

Echipat cu module UPS independente de 3,4, 5 sau 6,7kVA, permite configurarea în peste 50 variante funcţionale, în funcţie de cerinţele beneficiarului. Inclusiv sistemul de baterii este modular, acumulatorii fiind montaţi în sertare uşor de schimbat. Aplicaţiile tipice sunt domeniul IT, telecomunicaţiile şi echipamentele din domeniul medical.


Puteri disponibile: De la 10kVA la 80kVA

Caracteristici tehnice
 • Factor de putere ieșire: 1
 • THD la putere nominală ≤ 1%
 • Permite schimbarea modulelor și a bateriilor în timpul funcționării (hot-plug)
 • Bypass electronic și manual în configurația standard
 • Comunicare prin reţea/protocol SNMP
Documente
TRI Power X33 Himod HP

TRI Power X33 Himod HP este un UPS modular aparţinând gamei High Performance, destinat aplicaţiilor cu cerinţe ridicate de putere. Caracteristicile definitorii ale acestui model sunt densitatea de putere, eficienţa energetică, modularitatea, scalabilitatea, durata lungă de viaţă, precum şi exploatarea şi depanarea facilă.

Echipat cu module UPS trifazate independente de 42kW, permite configurarea în funcţie de cerinţele beneficiarului. Permite paralelizarea a maxim 4 cabinete în scopul extinderii de putere sau al redundanţei. Se poate comanda cu sistem de baterii modular sau tradiţional. Aplicaţiile tipice sunt în domeniul IT, telecomunicaţiile, spitale.


Puteri disponibile: De la 42kW la 294kW / cabinet. Putere scalabilă până la 1.2MW.
Caracteristici tehnice
 • Factor de putere ieşire: 1
 • Randament >96,5%
 • THDI < 3,5%
 • Funcţionare până la 40°C fără declasare de putere
 • Permite schimbarea modulelor și a bateriilor în timpul funcționării (hot-plug)
 • Bypass electronic și manual în configurația standard
 • Comunicare prin reţea/protocol SNMP
Documente