Aditivarea acumulatorilor cu SRS câştigă teren pe piaţa locală

O parte destul de semnificativă a potenţialilor beneficiari ai regenerărilor de acumulatori cu SRS sunt iniţial sceptici în ceea ce priveşte rezultatele care pot fi obţinute. Este destul de uşor de înţeles, deoarece "sună prea bine ca să fie adevărat", aşa cum s-a exprimat unul dintre neîncrezători.

 

Şi noi am avut la început unele dubii legate de capacităţile de regenerare ale acestei soluţii venite tocmai din Japonia, în ciuda numeroaselor buletine de test şi mărturii pe care le-am citit. Practica a demonstrat că în majoritatea cazurilor rezultatele depăşesc aşteptările. Aşa cum spuneam într-un articol anterior, dacă acumulatorul îndeplineşte condiţiile de precalificare, rezultatele sunt spectaculoase. Am avut şi beneficiari care au încercat pe răspundere proprie să regenereze baterii "moarte", care nu mai aveau nici o speranţă de a fi recuperate. Cu excepţia cazurilor în care electrozii erau extrem de uzaţi, s-au obţinut rezultate mulţumitoare şi în asemenea cazuri. Exemplele de mai jos sunt relevante

 

Iniţial am fost foarte sceptici faţă de SRS. Când am auzit expresia “produs revoluţionar”, ne-am gândit la teleshopping! ( :-) ) Toţi agenţii de vânzări care ne contactează îşi laudă produsele ca fiind cele mai bune, cele mai rentabile, rezolvă tot, etc.

Am acceptat până la urmă să încercam acest produs pe o baterie de tracţiune din 2008, de 690Ah/48V. Rezultatul ne-a luat prin surprindere, având în vedere vechimea şi uzura acesteia. Şi mai surprinzător, celula nr. 5, care era practic "moartă" (la măsurătorile iniţiale era în scurtcircuit), şi-a revenit, chiar daca vânzătorul ne-a prevenit că riscam sa consumam aditivul degeaba. Acest lucru ne-a entuziasmat şi ne-a determinat să mai comandăm încă 3 litri de SRS pentru a trata şi alte baterii. Am recomandat cu încredere acest produs unor prieteni de la o firmă de logistică.

 

A. C. U., Şef Atelier Interrelu S.R.L. www.interrelu.ro , firmă service stivuitoare

 

 

Am tratat cu SRS o baterie de tracţiune cu capacitatea de 495Ah/48V. Aceasta fusese intens exploatată şi avea o vechime de aproximativ 5 ani, motiv pentru care ne gândeam la casarea ei. Dupa aditivarea cu SRS, am supus-o unor cicluri de încărcare - descărcare şi am observat o creştere treptata a capacităţii. Dupa 3 cicluri, capacitatea era deja mai mare cu aproximativ 25%. Cel mai probabil, după încă 3-4 cicluri vom constata o ameliorare şi mai importanta a capacităţii. Acum ne pregătim să resuscităm prin acest procedeu încă o baterie.

 

H. B., Technical Manager Precotti S.R.L. www.precotti.ro , firmă service stivuitoare

 

 

Unul din stivuitoarele pe care le exploatăm avea o baterie foarte uzată, care făcea dificilă utilizarea pentru sarcinile de zi cu zi. În lipsa altor opţiuni, am hotărât să facem un tratament cu SRS. După câteva cicluri de încărcare - descărcare am constatat o îmbunătăţire vizibilă a performanţei bateriei. Măsurătorile au arătat că aditivul a acţionat în sensul egalizării parametrilor elemenţilor. Elemenţii cu o densitate mică a electrolitului şi la care în sarcină tensiunea scădea foarte mult au ajuns la nivelul celorlalti elemenţi. La 6 luni de la operaţiune mă declar foarte mulţumit de rezultate.

 

G.T., Director General Lechpol Electronic S.R.L. www.lechpol.ro , depozit componente electronice

 

Datorită încrederii pe care o avem în calităţile aditivului SRS, am decis să oferim firmelor care au în exploatare un număr relevant de baterii de tracţiune şansa de a testa fără riscuri cum funcţionează. Înregistraţi-vă firma pe site şi solicitaţi un test pe o baterie care îndeplineşte condiţiile de precalificare. Dacă rezultatele testului nu vă satisfac, nu ne datoraţi nimic. Plătiţi doar dacă sunteţi mulţumiţi!